Om Byggföretaget Wessberg & Terneborg

Vi är ett växande byggföretag från Stockholm. Wessberg & Terneborg Bygg AB åtar oss större och mindre byggnadsprojekt inom tillbyggnad / ombyggnationer, totalrenoveringar, lokalanpassningar m.m i hela länet. 

Kunskap & Yrkesheder växte fram

  • Att ständigt utvecklas och tänka innovativt
    har varit grundpelare ifrån första början.
  • Kvalitét och noggrannhet. 
  • I takt med utvecklingen har god arbetsmiljö alltid varit högt prioriterat. Att värna om oss själva men även våra kunder. 
  • Vi är starka förespråkare av hållbart byggande
    och miljömedvetna materialval. 
  • Att ständigt leverera, lära och förbättra oss. 

Vårt team

Företaget grundades 2014 av våra erfarna projektledare Roger Wessberg & Jerry Terneborg efter många års branscherfarenhet som anställda. Efter 4.5 år tillsammans måste vi säga att vi kommit en bra bit på vägen. Efter ha samarbetat ihop med 30-tal olika företag har vi idag ett komplett team där vi känner oss trygga. Ta gärna del av vår broschyr och läs om hur vårt byggföretag arbetar, läs här.

Totalentreprenad

Vi är en totalentreprenör och samarbetar idag med en rad olika byggföretag inom alla områden så att vi kan erbjuda våra kunder en sån heltäckande service som möjligt. Total transparens genom alla projektet och tydlig kommunikation är något vi lärt oss, respekterar och lever efter. 

Bygg & Renoveringsuppdrag över hela Stockholm

Vårt byggbolag har upptagningsområde över hela Stockholms län. Vi har nu även ett arbetslag som utgår om stan. Wessberg & Terneborg Bygg AB kan förse våra kunder i Enskede, Älvsjö, Hägersten och Mälarhöjden med allt inom byggnation och renovering.

Kontakta en rekommerad byggfirma idag

Välkomna att kontakta oss för hjälp i ert nästa renoveringsprojekt. Ni når oss enklast på 070 090 38 79. 
 
Goda referenser finns. 

 Roger och Jerry